Nyheter

Klartecken för medfinansiering

Nyheter Kommunstyrelsen har sagt sitt. Kommunen går in och medfinansierar multiarenan i Kärda.

Multiarenan i Kärda behandlas på kommunstyrelsens första höstsammanträde. Arkivbild

I går berättade vi om Kärda IF:s ansökan om medfinansiering till byggandet av Kärda Multiarena – ”en FOLKE-park för alla”.

Kommunstyrelsen diskuterade ärendet och beslutade enligt tekniska utskottets beslutsförslag. Ett beslut som innebär att Värnamo kommun anvisar 312 500 kronor till projektet, att bidragsbeloppet justeras nedåt om den totala kostnaden blir lägre än nuvarande budget så att kommunen bistår med proportionerligt lika stor andel samt att tekniska förvaltningen får i uppdrag att fullfölja en dialog med Kärda IF för att säkerställa projektplanen för beslut om bidrag för investeringen samt för att klarlägga former för, och finansiering av, ambitionsnivå, besiktning, drift, skötsel och underhåll för anläggningen. 

Taggar

Dela


2 reaktioner på Klartecken för medfinansiering

Ortsbo utanför stadsmurarna – Sätt igång och arbeta, sök bidrag, engagera dig så kanske du också kan be om medfinansiering från kommunen. I Kärda är det främst föreningsliv och eldsjälar som gjort att detta blir verklighet, om jag har förstått det hela rätt. Läs gärna om det i värnamo.nu:s artikel Multiarena i Kärda tar form – Värnamo
https://xn--vrnamo-bua.nu/nyheter/multiarena-karda-tar-form/.

Står Forsheda, Rydaholm, Bor, Bredaryd nu på tur för liknande idrottssatsning?
Klart det gör, i rättvisans namn!

Kommentarsfunktionen är stängd