Nyheter

Klagomål om buller förbryllar

Nyheter Klagomål om tjutande ljud nattetid förbryllar Värnamoföretag.

Den 13 januari fick kommunen in ett klagomål från person. Synpunkterna berör tjutande ljud från en närliggande verksamhet i Värnamo. Personen menade att tjutandet pågår nattetid, brukar börja vid 22-tiden och sker vid olika tidpunkter hela nätter. Uppgiftslämnaren menade även att ljuden pågick hela julhelgen.

Den 15 januari tog kommunen kontakt med företaget, som skulle återkomma i ärendet. Två dagar senare skickade företaget en återkoppling och klagomålet förbryllar Värnamoföretaget:

” Hej …….! Jag diskuterade saken med vår verkstads/fastighetsansvarig men vi kan inte komma på något som skulle kunnat ha orsakat dessa ljud. Hör av dig igen om det är några frågetecken. Vi har som sagt haft stängt över hela jul/nyår, jag har kollat igenom vårat passagesystem. Det har varit ett fåtal personer på plats under den tiden, men ingen som varit här kvällstid. Vi diskuterade även eventuella ljud från fläktar, men våra fläktar är helt avstängda på kvällen och natten från 18‐tiden fram till 06‐tiden på morgonen så de kan de inte heller vara. Känner inte att jag kommer så mycket längre i ärendet…. ”, skriver företaget i sitt svar till kommunen.

Taggar