Nyheter

KD:s höstfest på ”gamla Frälsis”

Nyheter Gamla Frälsis i Värnamo har många användningsområden nuförtiden.

Ehrling Lundberg som Elsvis gjorde ett vrtuellt besök på KD:s julfest i går.

På måndagskvällen var det Kristdemokraterna som förlagt sin traditionella höstfest till lokalerna.
Mötesdeltagarna kunde glädjas åt fint besök.

Självaste Elvis kom på besök, samt även partiets gruppledare i riksdagen, Andreas Carlsson. Nu var besöken enbart virtuella, alltså via datorn. Men Malmbäcks svar på Elvis  Presley – Ehrling Lundberg bjöd ändå på en välmatad show.
Länets egen Kristdemokrat i riksdagen, Andreas Carlsson hade snickrat ihop en videohälsning från riksdagen. Han framförde också en hälsning från partiledaren Ebba Busch Thor
Carlsson konstaterade bland annat i sitt tal till de 50-talet mötesdeltagarna, att det är dags att ersätta den nuvarande regeringen.
– Det är dags att ersätta nuvarande regering eftersom den står för ett välfärdssvek, sade  Andreas Carlson i filmen. Vi ser hur vårdköerna blir längre, hur äldre inte får  något boende och hur man sviker de med personlig assistans genom kraftiga  nerdragningar i LSS.
– Vi kristdemokrater vill återupprätta välfärdslöftet och vi fokuserar på vården och  omsorgen, poängterade han. Vårt budgetförslag utklassar alla andra partiers när det  gäller satsningar på vård och omsorg.

Taggar

Dela