Nyheter

Julen närmar sig i butiken

Nyheter Inne på Hemmahallen i Värnamo plockas utemöblerna undan och julen tar plats. Men kommer inte julsakerna upp tidigare för varje år? Vi har träffat Lotta och Ted som svarar på frågan…

Nu har julen kommit till Värnamo  [1/5]

Lotta och Ted har jobbat ihop i åtta år och i dagarna har julen plockats upp  [2/5]

  [3/5]

  [4/5]

  [5/5]

I Hemmahallen i Värnamo står en del av säsongshyllorna tomma och ett intensivt arbete har påbörjats för att fylla dessa med tomtar, ljus och glitter. Men är det inte lite tidigt?

– Onej, vi är inte tidigare än föregående år. Vecka 38, varje år, tömmer vi på sommarmöbler och krukor och fyller på med jul. Det enda från sommaren som vi har kvar är grillarna. Med de program som finns på tv så har grillsäsongen blivit ett helårsnöje, så grillarna och tillbehör står kvar under hela året, berättar Lotta Andersson som är ansvarig för att se till att vi kunder får en försmak på julen i början av oktober.

Säljer ni julsaker nu?
– Jajamensan. Godbitarna är här nu. De kunder som vill ha det nya kommer nu. Sen när det gäller det traditionella säljer vi under hela hösten fram till jul, säger Lotta Andersson.

I hyllan för adventsljusstakar ser vi en oändligt många som packas upp. Ungefär hundra olika sorter/stilar/färger inom bara just ljusstakar finns på hyllan.

– Totalt sett har vi nog mer än tusen olika artiklar som hör julsäsongen till, avrundar Ted Johansson.

Taggar

Dela


1 reaktion på Julen närmar sig i butiken

Kommentarsfunktionen är stängd