Nyheter

Inspektören: ”Det är för sorgligt”

Nyheter Efter upprepade klagomål på trängsel på olika restauranger har kommunens livsmedelsinspektör tröttnat.

Arkivfoto: Pixabay

– Verksamhetsutövarna gör vad de kan. Det är bra att det går bra för restauranger, men människorna måste ta hand om sig, säger Gulvayar Shuman.

Anledningen till utspelet är att livsmedelsinspektören kontrollerat två restauranger i centrala Värnamo de senaste veckorna, varav den ena har det inkommit upprepade klagomål på. Vid en inspektion den 1 mars noterades att en del bord stod nära varandra och att det vistades för många personer i lokalen, vilket medförde att avstånd inte kunde hållas. Verksamhetsansvariga och kommunens representanter vidtog åtgärder på plats och uppföljning sker löpande.

– Ägaren har gjort sitt och vidtagit alla åtgärder som behövs. Ibland blir det för mycket folk och problemet är att människor inte kan ta ansvar. Sedan ringer de hit och klagar. Det är för sorgligt, säger Gulvayar Shuman.

Taggar

Dela


1 reaktion på Inspektören: ”Det är för sorgligt”

Sorgligt samhälle det blivit, när folk börjar skvallra på varandra och kalla varandra oansvariga och mycket mer, då ser jag en enorm likhet till det som skedde bakom järnridån under kalla kriget.

Är det så folk vill ha det? Om ja, vad är det i så fall vi egentligen kämpar för?

Kommentarsfunktionen är stängd