Nyheter

Hooks Herrgård som chartermål

Nyheter I Apollos satsning på svenska och nordiska resmål blir Hooks Herrgård först ut

Som en följd av coronapandemin har våra möjligheter att resa söderut i Europa varit stängd, även om det har lättats något den senaste veckan. En av landets främsta researrangörer, Apollo, bestämde sig därför att förverkliga en gammal tanke att kunna erbjuda resor inom Sverige och Norden. Där kom Hooks herrgård in i bilden, och vi besökte platsen och pratade med Hasse Edberg som är vd på företaget. Nu finns Hooks Hrrgård som ett resmål bland exklusiva solsemesterorter i Europa.

Hur kom det här sig?

– Bra fråga, säger Hasse och berättar att Apollo hörde av sig för några veckor sedan och därefter blev det snabba ryck. De berättade om sina planer och sitt intresse av att bredda sitt utbud. Hooks Herrgård satte igång omedelbart för att hitta ett erbjudande som skulle kunna platsa i Apollos utbud. Nu är det ju inte flyg och buss inblandat utan det är eget resande som gäller men ett hotellpaket blev resultatet.

– Vi diskuterade tillsammans vad som var lämpligt och kom överens om att vi skulle erbjuda ett paket med tre övernattningar med tillgång till våra aktiviteter ,det vill säga golf och spa, talar Hasse Edberg om.
Han tillägger att alla måltider ingår för att gästerna ska känna sig särskilt ompysslade. Det är lite som när vi svenskar åker utomlands och bokar allt inkluderat, förutom att i detta fallet ingår ingen alkohol.

– Nej, enligt Hasse är det inte något som hotellanläggningar i Sverige erbjuder. Vill man dricka alkohol i någon form går det bra mot att att man bekostar det enligt de priser, lagar och regler vi har att förhålla oss till.

Hur känns det att vara utvald?

– Det är jätteskoj och naturligtvis hedrande, menar Hasse och avslutar med att de ser det här som en ny extra kanal att stärka sitt varumärke vid sidan om golf och spa och i väntan på att konferensverksamheten återhämtar sig.

Taggar

Dela