Nyheter

”Ger ringar på vattnet”

Nyheter Ulf Björnstedt på Elon Ljud & Bild i Värnamo välkomnar priset som årets vitvarukedja.

I år vann Elon titeln som bästa butikskedja inom vitvaror i tävlingen Retailer of the Year Sverige. Över 27 000 svenska konsumenter har lagt sin röst i tävlingen, som är en del av Europas största konsumentundersökning för butikskedjor.

”Allt vi gör har våra kunder i fokus och därför är det så enormt upplyftande att få en sådan återkoppling från dessa runt om i Sverige. Vi delar den här utmärkelsen med varenda en av våra kunder och medarbetare, det är tillsammans som vi når framgång”, säger Stefan Lebrot, VD på Elon i ett pressmeddelande

En person som välkomnar framgångarna är Ulf Björnstedt, som är en av ägarna till Elon Ljud & Bild i Värnamo.

– Det var roligt att höra. När vi bytte till Elon förra året förstod vi att det var ett vinnande koncept. Det här priset ger ringar på vattnet och är positivt i de här tråkiga tiderna, säger Ulf Björnstedt.

Värnamobutiken har påverkats av covid-19, men Ulf Björnstedt ser styrkan i en stark kundkrets och samarbetet mellan handlarna.

– Det vi ser nu är att den lokala handeln är viktig för oss alla. Vi gör ett stort jobb tillsammans. Gynnar man den lokala handeln, då drar alla nytta av det, säger han.

Taggar

1 reaktion på ”Ger ringar på vattnet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *