Nyheter

Gabor från Rydaholm blev miljonär i lördagens Triss-skrap

Nyheter Lördagens Klöver-Triss resulterade i en härlig vinst på 15 000 kronor i månaden i 10 år för en lycklig man från Rydaholm. 

Gabor från Rydaholm skrapade fram 15 000 kronor i månaden i 10 år, vilket innebär totalt 1,8 miljoner kronor. Pressbild

Mannen som kammat hem en vinst värd sammanlagt hela 1,8 miljoner kronor drömmer nu stort om en sprillans ny bil, får hans sambo bestämma ska vinsten dock användas för att inreda deras nya hus.

Det var den trettonde januari i år som trebarnspappan Gabor från Rydaholm skrapade fram tre Klöver-symboler online. Mannen som först inte kunde förstå vad som hänt väntade ett helt dygn för att berätta den glädjande nyheten för sin sambo.

– Det var en riktigt stressig dag på arbetet så jag ville vänta på rätt tillfälle att berätta för min sambo. När jag berättade dagen efter så skrek hon ut i glädje, berättar Gabor medan han skrattar lättsamt.

På plats för skrapet i Stockholm hade Gabor sällskap av just sin sambo och deras ettåriga son. Gabor som erkänner att det varit lite nervigt inför skrapet kan nu slappna av då han rodde hem en vinst på sammanlagt hela 1,8 miljoner kronor. Med vinsten i hamn har både Gabor och hans sambo stora tankar om vad de ska använda vinsten till.

– Vi har ett ganska nytt hus som fortfarande behöver inredas och om min sambo får bestämma så kommer nog vinsten bland annat användas till just det. Själv drömmer jag om en fin stadsjeep och att resa utomlands, berättar den glada vinnaren.

Med på plats vid skrapet i Nyhetsmorgon var Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel tur.

– Det är alltid lika härligt att få vara med om så stora vinster. Gabor är dessutom årets första Klöver-vinnare från Jönköpings län vilket känns extra kul, säger Daniel Arnkvist i ett pressmeddelande. 

Taggar

Dela