Nyheter

Från dröm till verklighet – nu 47 000 insamlat – mot Lapporten

Nyheter Vi fortsätter att berätta om Anders Ahlenius med fleras hjälpprojekt för ungdomar i Etiopien. Den inleddes på söndagen.

Anders Ahlenius inför årets insamling för Etiopien  [1/8]

Anders Ahlenius i Värnamo 2019  [2/8]

Anders, Marcus och Anne på plats i Etiopien 2019  [3/8]

Undervisning  [4/8]

Kursdeltagare  [5/8]

Alla glada  [6/8]

Tuffa vägar  [7/8]

Etiopiska barn  [8/8]

– Mot Lapporten och de första topparna, hälsar Anders Ahlenius för en dryg timme sedan och samtidigt noteras att man samlat in 47 000 av slutmålet 75 000 kronor.

Vi berättade förra året om Anders Ahlenius och hans kamraters ”tripp” Värnamo till Stockholm för att få igång en verksamhet för ungdomar i Etiopien. Nu satsar han vidare med en resa från Stockholm till Lappland. Med från förra året är även Marcus Johansson från Åminne. Nya medlemmar är Jonathan Egerbo, Växjö – tidigare Värnamo – samt David Oxenlöv och Thomas Hansson från Hillerstorp.

– Ända sedan jag var liten har jag sett hur mycket små insatser kan betyda för människor i olika sammanhang. Jag har sett hur en kopp kaffe och en korv med bröd kan göra dagen för en människa som sitter på en parkbänk. Jag har sett hur ett vykort med en god nyhet kan lyfta en människa från djupaste förtvivlan till hoppfullhet. Jag har sett hur föreningar, församlingar och företag har gjort stor skillnad för människor med ganska enkla medel

– Jag hoppas att många vill följa oss på bloggen och i sociala medier och om du tycker detta verkar vara ett bra initiativ så var gärna med och stötta vårt arbete ekonomiskt. Du kan swisha en gåva till 1236760052 och märka insättningen FLOW eller sätta in en gåva på plusgiro 870034-6 och märka insättningen FLOW.

Adressen till flow är http://andersahlenius.se/flow

Mer om besöket i Etiopien med resebrev finns här (länk)

Läs mer om projektet här (länk)

Klara för avfärd mot Lapporten

Taggar

Dela