Nyheter

Förslaget: Skapa ett äventyrsbad i Värnamo

Nyheter – Nu när Rosenlundsbadet försvinner som äventyrsbad, våga satsa Värnamo kommun! Det uppmanar en kommuninvånare i ett medborgarinitiativ.

– Nu när Rosenlundsbadet försvinner som äventyrsbad, våga satsa Värnamo kommun! Det uppmanar en kommuninvånare i ett medborgarinitiativ.

Läs förslaget i något redigerat skick nedan:

Rosenlundsbadet i Jönköping försvinner och kommer inte längre att vara ett äventyrsbad. Världens chans för Värnamo att ytterligare sätta staden på kartan.

Hade varit fantastiskt att få ha ett riktigt äventyrsbad på så nära håll. Vi har ju trots allt en vision om att bli en växande kommun och samtidigt få en större attraktion än Jönköping, just för barnfamiljer.

Våga satsa!

Förslaget ligger uppe för omröstning fram till och med den 4 juni. I skrivande stund har sju personer gett tummen upp.

Taggar

Dela


11 reaktioner på Förslaget: Skapa ett äventyrsbad i Värnamo

Nä men lägg 200 miljoner på herrfotbollen. Låter rimligt?
Usch för dessa idioter.

Låter helt orealistiskt. Om Jönköping med sitt stora invånarantal inte har underlag för detta, då ska Värnamo göra det på en femtedel av invånare! Vilken skola ska vi avstå?

Bygg ett äventyrsbad vid Osudden, bygg även ny camping där nere, med bad får man restaurang, kiosk med mera allt vid Värnamos strand

Låter toppen! Men vi kan nå högre höjder än toppen🌞 Bygg sim- och sporthall, det vill säga: satsa på Arenastaden Värnamo. Vi behöver lyfta oss och tänka helhetstänk, systemtänk !Med sakfrågor, egennytta och här och nu uppnår vi inte visionen utan genom långsiktigt och strategiskt tänk, det som är bäst för alla i längden.

Ja, satsa nu, ny simhall med äventyrsbad.

Simmarna har blivit lovade en ny hall de sista tjugo åren

Tycker först och främst vi behöver en ny simhall gärna med 50-metersbanor och inget äventyrsbad.

Vore på tiden! Kommer ihåg när apladalsskolan skulle byggas om så fick även eleverna rösta på hur de ville att simhallen skulle se. Sen hände det ingenting med simhallen. Det var 2006/2007.

Kommentarsfunktionen är stängd