Nyheter

Förslaget: Bygg lekplats vid populär badplats

Nyheter – Det vore väl investerat att bygga lekutrustning och finare grillplats/fikaplatser likt Osudden i Värnamo vid Hyltans badplats. Det menar en kommuninvånare som har skickat in ett medborgarinitiativ till kommunen.

En kommuninvånare föreslår byggandet av en lekplats vid Hyltans badplats. Pressbild: Naturkartan

I närheten av Getaryggarna, längs med sjön Furen, ligger Hyltans badplats. Det är en populär badplats med både sandstrand, sten och kvällssol. Där finns toaletter och omklädningsrum, men en kommuninvånare menar att det saknas någonting: en lekplats alternativt lekredskap för barnen. För att få bot på problemet har kommuninvånaren skickat in ett medborgarinitiativ. Läs förslaget i något redigerat skick i sin helhet nedan:


Hyltans badplats är en väldigt välbesökt badplats för barnfamiljer. Tycker det vore väl investerat att bygga lekutrustning och finare grillplats/fikaplatser likt Osudden i Värnamo.


Förslaget ligger uppe för omröstning fram till och med den 13 juni. I skrivande stund har 26 personer ställt sig bakom initiativet.

– Stödjer till 100 procent, det finns stor potential till att göra denna badplats bättre, kommenterar en av personerna som gett tummen upp.

Taggar

Dela