Nyheter

Två bilar i olycka

Nyheter Larm inkom till SOS klockan 15.44 att en trafikolycka inträffat på riksväg 27 utanför Värnamo. Det var en bilist som körde på en annan bil bakifrån och föraren, en man i 30-årsåldern, fick böter för att inte ha anpassat avstånd till framförvarande fordon. Uppdaterat.

Två personbilar hade kört ihop och två personer färdades i fordonen men ingen av dem behövde medfölja ambulans. Trafiken leds för närvarade förbi platsen. Något begränsad framkomlighet för tillfället.

Taggar

Dela


1 reaktion på Två bilar i olycka

Körde 27:an ett ärende tur och retur just runt olyckstiden, såg tre mycket nära påkörningsolyckor på grund av långsamtgående trafik och skymd sikt, i ett fall var det en långtradare som fick bromsa mycket kraftigt. Orsakerna till de olika köbildningarna var svart bmw, vit pickup och ytterligare en a-traktor. Märkligt att just dessa fordon inte behöver underlätta för omkörning som övriga fordon är skyldiga att göra utan kan istället åka på mittlinjen och försvåra omkörningar. Har man i teoriprovet för mopedkort helt missat att ta upp skyldigheterna för framförande av långsamtgående fordon?

Kommentarsfunktionen är stängd