Nyheter

Flera drogpåverkade bilförare i Värnamo

Nyheter Drogpåverkade bilförare, ett inbrott och en husrannsakan finns med på polisens senaste lista över begångna brott i Värnamo kommun.

På måndagen upptäcktes ett bostadsinbrott i Värnamo. Gärningspersonen hade genom att bryta sig in genom ett källarfönster tagit sig in i en bostad. Väl inne hade ägaren blivit av med bland annat smycken. Det finns ingen information i nuläget om värdet på det stulna.

Vid 18.30 gjorde polisen en husrannsakan hemma hos en kvinna i 40-årsåldern. Kvinnan, som bor i centrala Värnamo fick sin bostad genomsökt av polisen.
Polisen hittade då vad som klassas som narkotika.
Kvinnan greps av polisen och fördes till polisstationen, där hon senare anhölls. Kvinnan sitter fortfarande kvar i polisens förvar och åklagare ska under dagen avgöra om kvinnan ska häktas eller ej.

På måndagskvällen stoppades en bil som kom körande på 27:an i Bor.
Bakom ratten återfanns en manlig förare i 40-årsåldern som är hemmahörande i Stockholm. Han är nu misstänkt för att ha kört narkotikapåverkad.

I natt vid 01.30-tiden stoppades en bil på Malmövägen i Värnamo. Både föraren och passageraren uppvisade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkade och är nu misstänkta för narkotikabrott.

Taggar