Nyheter

Firar jubileet med stort kalas

Nyheter City Gross fyller 25 år och det ska firas med kalas för stora som små i Värnamo.

Arkivfoto. På lördagar firar City Gross 25 år

City Gross i Värnamo bjuder in till festligheter på lördag då det är 25-årskalas. Dagen till ära bjuds det på kaffe, tårta från det egna bageriet och flera överraskningar. För de allra yngsta gästerna väntas godisregn och skattjakt.

– På lördag är det 25 år sen startskottet gick för City Gross, och det är självklart att vi ska ha kalas! Att vår butik ser ut så som den gör idag mycket tack vare våra kunder som vi utvecklats tillsammans med. Nu vill vi verkligen ta tillfället i akt och visa vår uppskattning till de som varit en del vår resa, säger Patrik Andersson, butikschef på City Gross i Värnamo.

Idag har City Gross 44 stormarknader runt om i Sverige. Det hela började i Hyllinge 1993, när den första butiken slog upp dörrarna. Med en stark färskvaruprofil blev City Gross snabbt en succé. 1996 utsågs butiken i Hyllinge till Sveriges största dagligvarubutik. Under resan har City Gross byggt upp sin verksamhet genom att alltid erbjuda butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier, landets bredare sortiment av livsmedel, ett brett sortiment inom hus, hem och fritid samt ett storhushållssortiment för näringsidkare.

Taggar

Dela