Nyheter

Får 340 000 i hyreskompensation

Nyheter Mosslelunds förskola får 340 000 kronor i hyreskompensation.

Under 2019-2020 revs Mosslelunds förskola och ersattes med en ny förskola. Den nya förskolan har ett serveringskök som servicenämndens måltidsservice ansvarar för. Eftersom måltidsservice inte tidigare hade några serveringskostnader för Mosslelunds förskola, begärde servicenämnden 340 000 kronor i ökad hyreskompensation.

Frågan togs upp på kommunstyrelsens senaste sammanträde och förslaget accepterades. Överenskommelsen gäller de kommande 15 månaderna. Under 2020 får servicenämnden 85 000 kronor under 202o och 255 000 kronor för hela 2021.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Får 340 000 i hyreskompensation

Intressant åsikt där det estetiska utseendet går långt före behovet och nyttjandet för barn och anställda.
Jag tycker behovet överväger – även om man inte är Bajen-fans – .samt att den faktiskt ser bra ut.
Bara en åsikt.

Käre å-siktar. Dina Å siktar du rätt men du missar målet. Jag är glad att området fått en så fin verksamhet, det jag däremot inte är glad över är att man skändar hela området. Får privatpersoner måla sina hus i färger som skär sig i området? Nej , det får de inte.

Jag flyttade ifrån området för en herrans massa år sedan och det är jag glad över. Hade jag bott kvar hade jag nog blivit tvungen att flytta nu… och det har jag inte knän till.

Ny skola = toppen
Ny fasad med fasansfullt uttryck = botten.

Fantastiskt med en ny förskola, men ärligt talat. Fasadens vita stolpar förstör hela vyn. Jag kan inte förstå att kommunen tillåter och upplåter något som stör ögat till den grad den här skolan ändå gör. Hade den legat i skogen (borgen?) så hade det fungerat men när den står i ett område med delvis gamla och fina hus borde de satsat på att SMÄLTA IN. Röd med vita knutar? Titta på intilliggande byggnader. Nej, summa summarum är det här ett bygge som inte ger annat än en besk smak långt bak i gommen… Men kul med en ny förskola!

Kommentarsfunktionen är stängd