Nyheter

EWES är Branschvinnare 2022


Nyheter Ewes AB i Bredaryd har utsetts till Branschvinnare 2022.

Ewes AB i Bredaryd har utsetts till Branschvinnare 2022. Bilder: Arkivbild/Pressbild. Montage: David Alin

Av Sveriges cirka 618 000 aktiebolag utser Tidningen Trust Magazine varje år olika branschvinnare. År 2022 blev EWES AB ett av dessa prisade företag. För att tävla om priset finns vissa kriterier bolaget ska uppfylla. På webbplatsen Branschvinnare listas kraven:

”Varje år utser vi de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som överträffat den egna branschens snitt i både omsättning och resultat samt har ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år i samarbete med Largest Companies och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15 procent av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*”.

Maria Andersson, marknadschef på EWES, berättar:

– Vi är såklart superstolta över utmärkelsen ’Branschvinnare 2022’. Vi ser det som ett bevis på att vårt strategiska arbete bär frukt. Vi tror på kraften av teamwork, eller som vi brukar uttrycka det: There is always a ”we” in EWES. Förutom att vi delar med oss av vår kunskap både externt och internt, så arbetar vi smart och med tyngdpunkt på automation och miljö. 

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2.”

Källa: Pressmeddelande från EWES

Taggar

Dela