Nyheter

En skål för en takktfull framgång

Nyheter Under onsdagseftermiddagen firades Blåklintspriset med pompa och ståt på Takkten AB.

Takkten AB skålar för framgång efter att ha tilldelas Blåklintspriset 2023. Bakre raden från vänster: Tony Svensson, Dennis Twum, Jani, Emanuel Candemir, Conny Järletun och Pirjo Hietala. Främre raden från vänster: Maria Scott, Per-Erik Rydberg, Berit Strandkvist, Angelique Uwimana och Anneli Åhlander.   [1/3]

Berit Strandkvist fick äran att korka upp och hälla upp bubblet.   [2/3]

Flera av deltagarna hade gjort en jordgubbstårta tillägnad firandet.  [3/3]

Under gårdagskvällen delade Liberalerna Värnamo ut årets Blåklintspris till Eva Andersson på Annebergs gård och Anneli Åhlander på Takkten AB. Under onsdagseftermiddagen firades utmärkelsen i Takkten AB:s lokaler med tårta och bubbel.

– Det känns jättekul. Vi har jobbat och slitit hårt för det här priset och jag delar det här priset med mitt dreamteam: Pirjo (Hietala), Peter (Nord) och Maria (Scott). Resan har varit lång innan vi ens kunde starta, så det känns jättekul att någon utomstående uppmärksammar det hela, säger Anneli Åhlander.

– Det var en fantastiskt fin motivering, lång och fin. Det är bara tanken som räknas tycker jag, så vi är jättestolta över det hela. Vi hade aldrig kunnat göra det utan våra underbara deltagare. Det är dem som också har bidragit med så mycket, säger Pirjo Hietala.

Taggar

Läs mer

De vinner Blåklintspriset 2023

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *