Nyheter

Drograttfylleri, hundattack och gängslagsmål

Nyheter Polisen har haft en hektisk helg. Gängslagsmål, drograttfylleri och bilstöld är några av rubrikerna för helgens polisarbete.

Gänslagmål och ett par som blev attackerade av en schäferhund är några av rubikerna från helgens polisarbete.

Knappt två timmar in på lördagsdygnet stoppades en bil i Värnamo. Föraren var en kvinna som enligt polisens uppgifter visade tydliga tecken på att vara drogpåverkad. Hon är numera misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt drograttfylleri. Med sig i bilen hade hon två väninnor, 25 respektive 30 år. Båda dessa är numera också misstänkta för att narkotikabrott, eget bruk.

Vid 01.45 på lördagsdygnet skedde en misshandel på Storgatsbacken i Värnamo. En yngling blev då utsatt för en misshandel. Manne fick bland annat slag i ansiktet, varvid två tänder slogs ut.

Polisen har i nuläget inga spår efter gärningspersonerna.

Vid 20.00-tiden kom ett par till akuten i Värnamo. Båda sökte vård efter att ha blivit bitna av en schäferhund. Det var vid vattentornet utanför Sjukhuset som paret mötte en lösspringande schäferhund. Hundens ägare lyckades inte kalla in sin hund. Hunden gav sig på och bet paret i benen. De fick söka sjukvård, bland annat för bitsår i benen. Hundägaren försvann från platsen efter hundens attack. Enligt polisen finns det viss information som gör att polisen tror sig kunna identifiera hundägaren.

Vid 02.30-tiden blev en man i 20-årsåldern slagen i centrala Värnamo. Polisen har inga uppgifter om gärningsmannen. Offret fick inga allvarligare skador.

Ungefär vid samma tid så knuffades en man i 50-årsåldern omkull på Flanaden. När mannen föll så skadade han sig i handen, enligt polisen handlar det om att mannen ska ha stukat ett finger.

Polisen fick på söndagen in en anmälan om försök till olaga frihetsberövande.

En man uppger för polisen hur en person försökt locka med sig mannens 5-åriga dotter.

Pappan hade dock upptäckt detta och sprungit i fatt sin dotter. Mannen som försökt locka med sig barnet försvann då springande från platsen.

Vid 19.30 på söndagskvällen uppstod ett större bråk på Järnvägsgatan i Värnamo. En större grupp med ungdomar hade börjat med ett verbalt bråk. Detta övergick sedan till slagsmål. Innan polisen kom till platsen hade bråket eskalerat till slagsmål. Ingen av de inblandade ska ha fått några allvarligare skador. Polisen har fått ta emot flera anmälniongar om misshandel efter bråket.

Under lördagen stals en bil vid Ulås. Bilen påträffades dagen efter på Tättingvägen i Värnamo.

Arkivfoto

 

Taggar

Dela