Nyheter

Det får kommunens anställda i julklapp

Nyheter Jullunch, julbord eller en gåva. Det är vad som väntar kommunens anställda under julgranen i år. 

Jullunch, julbord eller en gåva. Det är vad som väntar kommunens anställda under julgranen i år. Bilder: Arkivbild av David Alin/Pixabay Montage: David Alin

Den 1 september 2021 antog kommunen en ny riktlinje för uppvaktning och personalfrämjande åtgärder. Under punkten övriga personalfrämjande åtgärder återfinns beskrivning av årets julklapp till kommunanställda: 

”Vid jul uppmärksammar arbetsgivaren sina anställda med mat eller gåva motsvarande 1 procent prisbasbelopp per medarbetare, 2021 är beloppet 476 kronor inklusive moms. Jullunch eller julbord sker på medarbetarnas fritid”, skriver kommunen i riktlinjen. 

Taggar

5 reaktioner på Det får kommunens anställda i julklapp

Tack för att ni berättade det!
Nu behöver jag inte längre fundera på vad jag ska få av min arbetsgivare!

Lustigt att ni får den informationen innan kommunens anställda får den. Mycket konstigt! Dock inte förvånad då mycket är konstigt med vår kommun.

Ditt sätt att kommunicera genom nättidningen visar också din egen engagemang på arbetsplatsen. Att inte tala om lojaliteten! Som en del av kollektivet har du tusentals möjlighet att få information.

Inte heller fått höra att de skulle bli något i år. Fick besked att julbord blir det inte i alla fall. Den som väntar får väl se

Kommentarsfunktionen är stängd