Nyheter

Camilla på plats åtta på riksdagslistan

Nyheter Camilla Rinaldo Miller från Bredaryd hamnar som nummer 8 på på Kristdemokraternas riksdagslista i Jönköpings län.

Camilla Rinaldo Miller från Bredaryd återfinns på plats åtta på det förslag till riksdagslista som Kristdemokraternas nomineringskommitté presenterade i dag.

På samma lista återfinns Jenny Larsen från Skillingaryd på en 20:e plats.

Listan presenterades i dag av Kristdemokraternas nomineringskommitté vid en presskonferens som hölls på Resecentrum i i Jönköping. Av alla platser att ha en presskonferens på så valde KD att hålla presskonferensen på spår 2a.

Som väntat toppas listan av partiledaren Ebba Busch Thor.

Övriga som återfinns i toppen på listan är Andreas Carlson (riksdagsledamot) på plats 2, Lars Adaktusson (europaparlamentariker) på plats 3 och Acko Ankarberg Johansson (partisekreterare) på plats nummer fyra.
Ebba Busch Thor var mycket nöjd över att Jönköpingsdistriktet placerat henne som nummer ett på listan.
– Jag är väldigt tacksam och inspirerad över att Jönköpingsdistriktet valt att ha med mig högst på sin riksdagslista. Från den här valkretsen kom en gång Alf Svensson, Göran Hägglund och Maria Larsson. Jag hoppas kunna möta många väljare i länet innan valdagen och berätta om vad kristdemokraterna vill göra för att stoppa välfärdssveket inom vården och omsorgen och återupprätta välfärdslöftet, säger Ebba Busch Thor, Uppsala.

Bland de övriga som återfanns på listan var Sofia Isaksson från Hok, på plats 22, Ibrahim Candemir från Värnamo på plats 23 samt Torbjörn Eriksson, Värnamo på plats 27.
Riksdagslistan kommer fastställs på partiets extra årsmöte lördagen den 25 november i Jönköping.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *