Nyheter

Camilla önskar gott nytt år

Nyheter Kommunfullmäktiges ordförande Camilla Rinaldo Miller (KD) skickar en nyårshälsning till kommunens invånare.

Nyårshälsning

Så har årets sista dag kommit och det är med blandade känslor vi summerar 2021.
Visst trodde vi i inledningen på året att vi skulle få leva med pandemin några månader till. Ja, kanske året ut men ändå vara på väg ur den. Nu vet vi att det inte riktigt blev så, så tillsammans får vi fortsätta att hålla ut och kämpa emot.

Själv har jag blivit några lärdomar rikare detta år. För en del av er är det här säkert självklarheter sedan länge, men jag vill ändå dela med mig av mina tankar.

Till att börja med vill jag nämna att inte ta morgondagen för given. Vår familj har under året fått uppleva både glädje och sorg. Att liv rycks ifrån oss och att liv på något sätt ges tillbaka. Därför har min lärdom blivit att när kvällen kommer vara tacksam för den dag som blev mig given. Att jag får leva och vara frisk har gjort att jag känt mig oerhört rik.

Jag har också detta året starkt upplevt att vi tillsammans kan göra skillnad. Om det så är i det lilla eller för en enda människa, så kan vi göra skillnad. När du och jag försöker göra positiv skillnad, inspirerar det andra att göra likadant. Låt mig citera Astrid Lindgren: ” Har jag lyckats förgylla en enda dyster barndom så är jag nöjd”. Låt oss tillsammans fortsätta att göra skillnad för om så en enda människa.Att ställa om har blivit en vardag och kanske får vi ställa in oss på att ännu en tid framöver vara flexibla och snabba till om ställning.

Tack till dig kommuninvånare som bidragit till att göra vår kommun så smittsäker som möjligt. Nu får vi fästa blicken framåt mot ett nytt år och med förhoppning om en ljusare tid. Tillsammans gör vi skillnad.

Gott Nytt År önskar
Camilla Rinaldo Miller
Kommunfullmäktiges ordförande

Kommunfullmäktiges ordförande Camilla Rinaldo Miller (KD) skickar en nyårshälsning till kommunens invånare.

Taggar

Dela


1 reaktion på Camilla önskar gott nytt år

Kommentarsfunktionen är stängd