Nyheter

Bilfirma storsatsar: ”Fantastiskt skyltläge”

Nyheter Hedin Bil gör en storsatsning. Nu har de skickat in en ansökan till kommunen om att bygga en anläggning för Dacia och Renault på Bredasten.

Inom kort kan Hedins Ford-anläggning på Bredasten få sällskap.   [1/4]

Nu har firman skickat in en ansökan om bygglov för en 2 700 kvadratmeter stor anläggning för Dacia och Renault på granntomten. Ritning: XYZDP  [2/4]

Entrén i närbild. Ritning: XYZDP  [3/4]

Anläggningen är tänkt att placeras intill E4:an och på tomten söder om systeranläggningen för Ford-bilar på Bredasten. Ritning: XYZDP  [4/4]

Skyltläget är fantastiskt och det är väldigt mycket trafik i området samt att Värnamo växer befolkningsmässigt, säger Sofia Wassén, projektledare och marknadsansvarig på Hedin Mobility Group. 

Den 1 maj tar Hedin-koncernen över agenturen för Dacia och Renault i Sverige och Danmark. Koncernen vill nu etablera märkena på allvar i landet. Med anledning av det har Hedin Bil skickat in en ansökan till Värnamo kommun om bygglov för en 2 700 kvadratmeter stor anläggning på tomten söder om koncernens Ford-anläggning uppe på Bredasten.   

  Vi ser att vi har möjlighet att ta en större andel av den lokala bilförsäljningen. Detta blir Hedin Bils tredje anläggning i Värnamo och vi ser att det blir positiva effekter med att ligga bredvid Hedin Bils andra anläggning här på Bredasten och att vi tillsammans kan hitta synergier och bra samarbete, säger Sofia Wassén. 

Taggar

Dela