Nyheter

Bilbrand – person sågs springa från platsen

Nyheter Bilbränder har åter kommit till Värnamo – i natt var det dags igen.

Foto: Robert Tominc

Klockan 02.20 larmades räddningstjänst och polis larmades till en brinnande bil på Blåbärsvägen. Branden spred sig till ytterligare två bilar var av två totalförstördes. Polisen misstänker att branden är anlagd.

En person har setts springa från platsen men det finns i nuläget ingen misstänkt.

Tidigare på kvällen hade polisen en insats i området men om det kan ha samband med bränderna är oklart.

Foto: Robert Tominc

Taggar

Dela


3 reaktioner på Bilbrand – person sågs springa från platsen

”Politikerförakt”, som du kan läsa lägger jag inte skulden enbart på polisen, utan också på våra folkvalda. Med polisen menar jag dessutom polisen som organisation och inte enskilda individer. Faktum kvarstår, politiker och polisorganisation som rättskipande kollektiv verkar inte vara vuxna uppgiften att döma av alla dystra såväl som skrämmande rubriker som vi allt oftare möts av.

Sten. Lägg inte enbart skulden på poliskåren. De är sannerligen medvetna om vilka som skjuter skarpt och leker gangster. Det är snarare rättssystemet som låter de fortsätta på grund av ”bristande bevis”.

Värnamo 2020, man häpnar. Fenomen som tillhört storstäder, vilket redan det är sanslöst, har nu hittat till småorter och samhällen. Politiker och polis har uppenbarligen fullständigt tappat greppet om situationen. Kan man inte ens i en stad av Värnamos storlek hitta småslynglar som springer runt på ljusan dag och skjuter skarpt bland folk, eller eldar fordon för den delen, så är prognosen nog ganska dyster.

Kommentarsfunktionen är stängd