Nyheter

BAB formar framtiden i Småland

Nyheter Med 100 års erfarenhet är vi på BAB bygg nu stolta över att få möjlighet att starta upp en ny avdelning i Småland. Kommande byggnationer gäller två nya ramavtal som har tecknats i Ljungby samt Värnamo.

Med 100 års erfarenhet är vi på BAB bygg nu stolta över att få möjlighet att starta upp en ny avdelning i Småland. Kommande byggnationer gäller två nya ramavtal som har tecknats i Ljungby samt Värnamo. Foto: Pressbild

–Vi på BAB bygg AB är självklart mycket stolta och ser fram emot att ta ytterligare kliv in i ett nytt verksamhetsområde och det kommer bli fantastiskt roligt. Att få vara med och forma framtiden i Småland genom att skriva två nya ramavtal med både Finnvedsbostäder samt Ljungby kommun och Ljungbybostäder känns mycket tillfredställande, säger Rickard Svensson som är byggregionchef i Nordvästra Skåne och Halland.

Kommande byggnation åt Ljungbybostäder kommer att bestå av verksamhetslokaler i kommunal regi, bostäder samt kommersiella lokaler. Avtalsstart var den 2021-03-15 med en option om förlängning på två år. Kommande byggnation i Värnamo är ett ramavtal till Finnvedbostäder AB och kommer att bestå av verksamhetslokaler i kommunal regi, bostäder och kommersiella lokaler. Avtalsstarten var den 2021-03-19 och löper på två års avtal med förlängning ett år + ett år.

Källa: Pressmeddelande från BAB Bygg AB

Taggar

Dela