Nyheter

Avslutningslunch för medarbetare

Nyheter Över 43 500 givna doser. Det blev resultatet av satsningen på covid-vaccination i Gummifabriken. I dag uppmärksammade Unicare Apladalen, Bra Liv Vråen och Bra Liv Väster alla inblandade medarbetares insatser.

I dag uppmärksammade alla inblandade medarbetare för de genomförade covid-vaccinationerna i Gummifabriken. Bild: Pressbild  [1/3]

Bra Liv Vråen och Väster kommer nu fortsätta vaccinera i nya lokaler på Jönköpingsvägen 107 D. Bild: Pressbild  [2/3]

Unicare Apladalens vårdcentral kommer att fortsätta vaccinera på vårdcentralen på Pilgatan 10 i centrala Värnamo. Bild: Pressbild  [3/3]

– I dag avslutade vi med vår lunch i Gummifabriken tillsammans med alla fantastiska medarbetare som bidragit till vaccinationerna i Värnamo. Tills nu har vi givit cirka 43 500 doser. Den 19 oktober var det 4 249 ovaccinerade i Värnamo kommun, varav 2 300 är mellan 18-40 år, berättar Annelie Sonéus, verksamhetschef på Bra Liv Vråen och Rydaholm. 

Unicare Apladalen fortsätter med covid-vaccination på sin vårdcentral på Pilgatan 10 och Bra Liv Väster och Vråen kommer nu fortsätta i nya lokaler på Jönköpingsvägen 107 D. De startar att vaccinera mot säsongsinfluensa och fortsätter med covidvaccinationer på tisdagar, onsdagar och torsdagar från vecka 45 och framåt. Tider kommer att finnas utlagt för bokning. Under nästa vecka har Bra Liv öppet torsdagen den 4 november för covidvaccination, alla doser. 

– Vi önskar att invånarna bokar sin tid, men vi har alltid drop in (när vi har öppet) endast för de som vill ha covidvaccination dos 1. För kännedom så är det viktigt att det har gått minst 6 månader sedan dos 2 om man önskar ta sin dos 3. Denna kan man i så fall ta samtidigt som influensavaccination. Lördagen den 13 november kommer vi också ha öppet för drop in vid lunchtid, då endast covidvaccination och främst dos 1. Detta kommer finnas på samtliga vaccinationscentraler i hela regionen, hälsar Annelie Sonéus.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Avslutningslunch för medarbetare

Håller med Dahn.
Bad en sköterska att måla Bamse på plåstret så att det skulle läka fortare, och det gjorde hon! Helt underbara vardagshjältar hela bunten!

Hej alla
Ni var / är fantastiska, suveränt bemötande och bara glada leenden, ser fram mot att möta er igen för 3:e stick.
Dahn

Kommentarsfunktionen är stängd