Nyheter

234 nya fall i Värnamo

Nyheter I Värnamo har det under de senaste två veckorna rapporterats 234 nya fall av covid-19, visar Folkhälsomyndighetens statistik.

De senaste två veckorna har 234 nya bekräftade fall av covid-19 rapporterats i Värnamo kommun. Det är ungefär samma nivå som under de två föregående veckorna.

Sett till befolkningen har Värnamo haft 676 nya fall per 100 000 invånare, under de senaste två veckorna.

I hela Jönköpings län rapporterades 2 359 nya fall de senaste två veckorna, vilket är betydligt fler än under de föregående två veckorna (+103 procent).

Flest nya fall i länet, sett till befolkningen, rapporterades i Vetlanda kommun, som hade 1 262 fall per 100 000 invånare under de senaste två veckorna.

Under vecka 46 rapporterade Jönköpings län att 4 personer avlidit med coronavirus.

Totalt har 193 personer i Jönköpings län dött med coronavirus sedan pandemins start.

Sedan pandemins utbrott har Värnamo drabbats relativt hårt, sett till sin befolkning, med totalt 3 290 fall per 100 000 invånare.

Källa: Newsworthy

Taggar

Dela


1 reaktion på 234 nya fall i Värnamo

Det gäller att alla ska ta sitt ansvar ! Vi borde förstå att vi ska leva en viss tid med pandemin till den går över . Därför varje individ ska ta sitt ansvar , samhället . Det är svårt att göra riktiga hårda regler ” att stänga samhället ” vi måste anpassa oss i olika regioner i i olika kommuner . Man ska hålla avstånd. Men när man har ingen möjlighet att hålla avstånd, när det finns trängsel då man måste ha munskydd för sin egen skull och för att minska smittspridningen . Vi borde veta , vi ska leva en viss tid med pandemin tills den går över

Kommentarsfunktionen är stängd