Nyheter

18-åring åtalas för rån och misshandel i Rydaholm

Nyheter En 18-årig man åtalas för en rad brott under sommaren i Rydaholm. Bland annat för rån och en misshandel med kniv. Det totala antalet målsägare är sex personer.

Pressbild

Rånet ska ha inträffat i närheten av Rydaholmsskolan. 18-åringen ska tillsammans med andra gärningsmän ha hotat målsäganden att via swish överföra 200 kronor. Annars skulle målsäganden knivhuggas eller mördas. Han ska ha förstärkt hotet genom att rikta en kniv mot offrets hals.

Senare under sommaren misshandlade den misstänkte en annan person i Rydaholm med en kniv eller annat vasst föremål. Offret fick skador strax nedanför halsen.

I juni ska han vid två tillfällen också ha hotat tre personer i Rydaholm. En av dessa personer ska sedan ha utsatts för skadegörelse i anslutning till bostaden.

18-åringen misstänks också för ringa narkotikabrott.

Rättegången beräknads hålla på under två dagar och inleds idag torsdag i Jönköpings tingsrätt.

Taggar

Dela


2 reaktioner på 18-åring åtalas för rån och misshandel i Rydaholm

Det är katastrof i Rydaholm, Är född och uppvuxen i Rydaholm har aldrig varit med om något liknande. Förstörelse, hot, skjutningar…
Ingen som vet vad mitt eller ditt är😡 Jag är jätte orolig, för nu är mina barnbarn i den åldern när man vill vara ute i samhället. Vi måste sätta ner foten. Vi får inte acceptera detta.

Från en orolig mormor/ farmor

Kommentarsfunktionen är stängd