Nyheter

(S) i Gnosjö besökte Strandudden

Nyheter Arla morgonstund på lördagen den 11 november samlades ett 20 tal entusiastiska socialdemokrater från Gnosjö Socialdemokratiska Arbetarekommun till en arbetsdag på Strandudden i Nissafors.

Kari Parman hälslade medlemmarna välkomna till Strandudden.

Arbetsdagen inleddes av ordförande Kari Parman som hälsade deltagarna välkomna betonade vikten av att både intellektuellt och emotionellt engagera sig i partiabetet för att kunna påverka samhällsutvecklingen i en positiv riktning.

Oppositionsrådet Markus Kauppinen från Gnosjö föreläste om relationer,  samarbete och gruppdynamik och om den ömsesidiga  påverkan som sker inom en grupp och mellan olika grupper.

Efter en god lunch hölls en presentation följd av en rundtur på Strandudden. Entreprenören och ägaren Mickael Eliasson berättade om hur arbetet framskridit och att man var i startgroparna för att uppföra det första huset på området.

Eftermiddagen ägnades åt frågor kring och om sociala medier. Diskussioner om hur man bör, som offentlig person och representant för ett politiskt parti, uppträda på sociala medier.

Arbetsdagen avslutades med att man gemensamt grillade grillspett som sedan avnjöts tillsammans med potatissallad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *