Blåljus

Natt till fredag

Blåljus Händelser på Höglandet.

– Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke, noterar Monica Bergström som är presstaleskvinna hos polisen.

23.20 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett fordon i Stoeryd, Tranås. Bilen skulle ha börjat brinna på vägen och var övertänd när räddningstjänst kom fram till platsen. När polis kom fram kontrollerades tre personer på platsen. En av de kontrollerade misstänks för ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen. Det finns ingen misstanke om brott gällande branden.

00.21 Polis larmades med anledning av ett bråk på en adress i Ingatorp, Eksjö kommun. En man hade hotat en annan man och försökt stjäla hans motorcykel. När polis kom till platsen påträffades en misstänkt person och han greps misstänkt för olaga hot och försök till stöld av motorcykeln. Gripandet hävdes senare men misstanken mot mannen kvarstår.

03.10 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i en matvarubutik i Bodafors, Nässjö kommun. Polis åkte till platsen och snart kunde polisen stoppa den bil som de misstänkta färdades i. Tre personer i bilen kontrollerades och samtliga greps. Vid kontroll av fordonet hittades polisen verktyg som misstänks komma från ett inbrott i en butik som bland annat säljer verktyg i Vetlanda. De båda brottsplatsena har spärrats av i väntan på polisens tekniker. De gripna är alla män i 25-årsåldern.

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *