Blåljus

Natt till fredag

Blåljus Under natten mot fredagen har polisen hanterat 49 ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits för grov misshandel. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00.50 En polispatrull bestämde sig för att kontrollera en man på en moped på Ydrevägen i Tranås. Mannen, som senare visade sig vara i 45-årsåldern, ville först inte stanna på polisens uppmaning. Men han gav upp efter ett kortare förföljande. Mannen visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av droger. Han hade en kniv på sig och misstänks också för brott mot knivlagen.

02.18 Polisen larmades till Klostergatan i Jönköping med anledning av en skadegörelse. En man hade slagit sönder en ruta i entrén till ett flerfamiljshus och tagit sig in i trapphuset. Mannen, som är i 40-årsåldern, satt lugnt i trappan när polisen kom dit. Han visade tecken på att vara narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning. Han misstänks för skadegörelse och ringa narkotikabrott eget bruk.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *