Blåljus

Bilbrand utanför Gnosjö i natt

Blåljus Polisen sammanfattar natten med händelser i eller kring Gnosjö, Jönköping och Tranås.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22.00–06.00. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00.19 Polisen larmades till en adress i Råslätt i Jönköping med anledning av ett bråk. Flera polispatruller åkte till platsen för att utreda händelsen. En man i 40-årsåldern ska ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen greps. Han är misstänkt för misshandel, olaga hot samt ofredande. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande kvinnans skadeläge.

00.58 Polisen larmades till en lägenhet i centrala Tranås med anledning av ett bråk. En man, som är i 25-årsåldern, ska ha agerat hotfullt och gjort utfall med ett tillhygge mot en kvinna. Mannen greps misstänkt för försök till grov misshandel. Tidigt på tisdagsmorgonen anhölls mannen, ärendet är åklagarlett.

04..05 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på en adress i Stackebo, Gnosjö. Det var en parkerad bil som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Ingen person ska ha skadats i samband med branden.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *