Blåljus

95-åring hittad nedkyld ute

Blåljus En 95-årig man från Malmbäck saknades i natt men hittades senare.

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.32 SOS-larm till polisen om bilbrand på E4 norrgående vid Röttlebron  norr om Huskvarna där en lastbil börjat brinna under färd och sedan kört in i ett vägräcke. Trafiken omleddes via gamla E4 under räddnings- och bärgninsgsarbetet. Det finns ingen misstanke om brott och ingen personskada.

04.39 Polisen fick samtal om att en man setts lämna sin bostad i Malmbäck nordost om Hok. Mannen är i 95-årsåldern och inringaren var orolig för honom med tanke på vädret. Polisen åkte till platsen och påbörjade eftersök med bland andra polishund. Efterforskningar gjordes också med sjukhusinrättningar. Klockan 05.25 hittade polisen mannen nerkyld i ett skogsparti nära bostaden och han fördes med ambulans till sjukhus där han blev inlagd. Det finns ingen misstanke om brott.

Förutom dessa ärenden har polisen genomfört ett antal egeninitierade kontroller av olika slag.

Källa: Polisen.se

Arkivbild

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *