Nyheter

Stölder och mycket mer

Stölder och mycket mer

Nyheter Det har varit en rad brott under helgen, inte minst i samband med  Värnamodagarna.

Följande kan noteras:

Bestulen vid stationen. En Nässjöman som är tågförare ställde ifrån sin väska en kort stund när han kom till Värnamo. Någon passade då på att stjäla den. I väskan förvarades en läsplatta och diverse kläder. Det här inträffade den 21 augusti klockan 22.40.
Böter för urinerande. En man i 20-årsåldern urinerade under Värnamodagarna utomhus och får böta för detta.
Försök till mopedstöld. Någon gång mellan 15–16 augusti försökte någon stjäla en moped från Malmgatan i Värnamo.
Narkotikabrott. Under Värnamodagarna blev en 25-årig Gnosjöman kontrollerad av polisen som misstänker att Gnosjömannen var narkotikpåverkad.
Ofredande i Rydaholm. En man i Rydaholm har polisanmält en granne för ofredande sedan denne i helgen skickat honom ett hotfullt sms.
Skadegörelse på företag. Någon gång mellan 22–23 augusti klottrade någon på ett företag på Hagagatan i Värnamo. Bland det skadade märks port, dörrar, soptunna och postlåda.
Stal pantflaskor. Tre personer blev i lördags stoppade bakom Harrys när de var i färd med att stjäla åtta säckar pantflaskor värda 3 000 kronor.
Sprängde brevlåda. Klockan 03.30 söndag vaknade man i ett hus på Ättehögsvägen i Värnamo av en explosion. Det visade sig att någon hade sprängt en brevlåda.
Stöld av mobiltelefon 1. Natten mellan lördag söndag blev en gäst på Harrys i Värnamo bestulen på sin mobiltelefon och i skalet fanns även körkort och kontokort.
Stöld av mobiltelefon 2. Natten mellan lördag-söndag blev en kvinna bestulen på mobiltelefon, bankkort och körkort. Det skedde i samband med Värnamodagarna.
Stöld av pengar. En kvinna tog i helgen ut pengar från en bankomat vid Hemköp i Värnamo. Det här var kring midnatt i anslutning till Värnamodagarna. En okänd man kom fram och slet sig till hennes nyss uttagna 500-kronorssedel och försvann från platsen.
Stöld i Hörde. Någon gång vid 17-tiden i går söndag bröt sig någon in hos Ragnsells i Hörle. Det är okänt vad som stulits.
Stöld på tåget. Ett par Göteborgare skulle stiga av tåget i Värnamo och upptäckte de att någon stulit deras väska som bland annat innehöll kläder.

Dela