Nyheter

Stölder, narkotikabrott…

Stölder, narkotikabrott…

Nyheter Polisen rapporterar om en stulen moped, robotgräsklippare med mera.

Bestulen på sin moped. En kvinna blev mellan 25–26 oktober bestulen på sin moped värd 8 000 kronor, vilken stod på Oxtorgsgatan i Värnamo.
Brott mot narkotikastrafflagen. Klockan 12.20 i går måndag påträffade polisen en man i centrala Värnamo och misstanke uppstod om att denne var narkotikapåverkad. Mannen är knappt 30 år och kommer från Norrköping.
Snatteri på apotek. En man i 50-årsåldern blev i går eftermiddag påkommen med att ha snattat varor till ett värde av 230 kronor hos Kronans Droghandel i Värnamo. Polis kallades till platsen.
Stöld av byggnadsställning. Någon gång mellan 23–26 oktober stal någon en byggnadsställning av aluminium, vilken stod vid en byggarbetsplats på Bredasten i Värnamo.
Stöld av robotgräsklippare. En man i 50-årsåldern som bor utanför Kärda blev någon gång mellan 21–26 oktober bestulen på sin robotgräsklippare som fanns intill huset.
Värnamomän med narkotika. Polisen stoppade och kontrollerade i går två män på Lagmansgatan i Värnamo. Båda misstänks ha använt narkotika. De är i 25-årsåldern.

Dela