Nyheter

Långa ögonfransar hos Sandra

Långa ögonfransar hos Sandra

Nyheter Ovanligt många kvinnor i Värnamo promenerar omkring med tjusiga ögonfransar.

Nu finns det en förklaring till detta.

 

Förklaringen heter Sandra Karlsson och hennes företag Skönhetsbaren.

Sandra driver nämligen en liten rörelse som till stor del är inriktad på ögonfransförlängningar. Rörelsen går så bra, att hon nyligen flyttade från Svea-huset till större lokaler på Malmövägen.

– Ja, det är full fart, jag har inte kunnat boka in några nya kunder på 1,5 år, eftersom jag varit fullbokad hela tiden.

I de nya lokalerna har hon dessutom sitta andra företag, Lash for lash.
Sandra Karlsson gör inte bara ögonfransförlängningar, hon utbildar också folk i denna speciella konst.

– Jag har elever från hela hela landet som kommer hit att utbilda sig. Från hela landet kommer också kunderna i hennes andra del av verksamheten.

Hon driver sedan ett tag också en mycket framgångsrik webb-butik. Butiken är specialiserad på lösögonfransar och är nu Sveriges största butik inom sitt området.

Sina produkter som hon säljer via nätet importerar hon själv från framförallt Asien.

Den delen av verksamheten har blivit så framgångsrik att hennes sambo, Dzanan Zenicanin nu slutat sitt gamla arbete och i stället arbetar heltid med att paketera postpaket. Som om inte det räckte så planerar Sandra Karlsson att utöka sin internetförsäljning genom att släppa en internationell webb-butik.

I nuläget arbetar hon ensam i butiken med att göra förlängningarna.

– Men det kommer att börja en tjej här som ska hyra in sig.

– Om allt fungerar som det är tänkt så kommer jag sedan att anställa henne, berättar ögonfransförlängningsspecialisten Sandra Karlsson.

Dela