Nyheter

Hörde sin stulna båt…

Hörde sin stulna båt…

Nyheter Vi presenterar en rad polisnotiser.

Batteri kan ha orsakat lagårdsbrand. Vi har berättat om en lagårdsbrand i Kållerstad utanför Bredaryd då bland annat ett tiotal hönor dog. Nu finns det en teori att det var ett exploderande batteri som orsakade branden. Det hördes nämligen en knall före det att branden startade.
Cykelstöld i Bredaryd. En damcykel stals någon gång mellan 24–25 augusti från busshållplatsen på Östra vägen.
Fick tillbaka mopeden. En man på Thure Sällbergsgatan i Värnamo blev bestulen på sin moped. Den återfanns senare i anslutning till ett inbrott hos BR Service Marin & Fritid på Malmövägen.
Hörde sin stulna båt. En man från Reftele har sin båt vid Sunneryd i Bolmen eller rättade sagt hade. När han var där för att leta efter den hörde han en båt på håll som lät som sin egen men han lyckades inte upptäcka den. Det handlar om en grön aluminiumbåt med en 15-hästars motor. Den stals mellan n24–25 augusti.
Inbrott hos Stigs. I går natt var det ett inbrott hos BR Service Marin & Fritid på Malmövägen där man stal kontanter och polisen misstänker att samma tjuvar bröt sig in hos Stigs strax intill. Även här stals kontanter.
Med narkotika och kniv. I går klockan 1730 kontrollerade polisen en berusad man från Göteborg utanför stationen i Värnamo. Mannen är misstänkt för att ha använt narkotika men också för att ha haft ett knivliknande föremål..
Skadegörelse på bil. En 55-årig man som hade parkerat sin bil invid Jönköpingsvägen har drabbats av att någon skadat bilen bakre stötfångare.

Dela