Nyheter

Djurplågeri, narkotikabrott…

Djurplågeri, narkotikabrott…

Nyheter Polisen har en rad anmälningar om olika brott i bygden.

Bland dessa märks följande:

Djurplågeri. En kvinna i 65-årsåldern lämnade bort sin katt till en man men när hon fick den åter tyckte hon att den var utmärglad. Kvinnan har anmält mannen för djurplågeri. Hon noterar i anmälan också att mannen kallat henne vid könsord.
Försök till mopedstöld. Någon gång mellan 23–24 augusti försökte någon tjuvkoppla en moped på Svavägen i Värnamo.
Inbrott på Vråen. Vid tretiden i går morse konstaterades ett inbrott i fritidsgården på Vråen i Värnamo. Någon hade kastat stenar mot ett fönster. Det är oklart om något stulits.
Narkotikabrott 1. Polisen kontrollerade en bil i anslutning till Sörsjö koloniområde i Värnamo. I bilen befann sig ett par personer från Skåne och en av dem misstänks för att ha haft narkotika på sig.
Narkotikabrott 2. I går klockan 15.30 påträffade polisen en narkotikapåverkad 60-årig man på Flanaden i Värnamo.
Narkotikabrott 3. I går klockan 14.50 kontrollerade polisen en man i Vråens centrum i Värnamo och han misstänks för att ha varit narkotikapåverkad.
Narkotikabrott 4. En 35-årig man från Forsheda kontrollerades av polisen. Han är nu misstänkt för att ha varit påverkad av narkotika samt för innehav av narkotika då man fann misstänkt narkotika i hans bostad.
Narkotikabrott 5. Strax efter midnatt i dag stoppade polisen en bilist på Växjövägen i Värnamo. Bilen kördes av en 20-årig man från Skåne som saknade körkort. Han misstänks också för att ha varit narkotikapåverkad.
Olovligt förfogande. En 16-årig Värnamograbb lämnade sin mobiltelefon till en person för reparation. Han har dock inte fått den åter och har nu gjort en polisanmälan.
Omfattande klotter i Värnamo. Ett omfattande klotter har upptäckts på två byggnader och på en mur på Silkesvägen samt på ett företag på Sågarliden.
Smitning i Forsheda. En person som den 29 juni tankade på en bensinmack i Forsheda försvann med sin bil utan att ha tagit loss pumphandtaget. Händelsen är polisanmäld som smitning från trafikolycka.
Stöld av mobiltelefon. I anslutning till Värnamodagarna blev en 25-årig man i centrum bestulen på sin mobiltelefon.

Dela