Nyheter

Bedrägerier, husvagnsstöld med mera

Bedrägerier, husvagnsstöld med mera

Nyheter Polisen har fått in en mängd anmälningar om brott som skett i anknytning till den gångna helgen.

Dessbättre inga grövre brott.

En cyklist och en bilist har polisanmält varandra efter ett tillbud på Nydalavägen som inträffade i onsdags kväll vid 22.45. Cyklisten menar på att han nästan blev överkörd av bilisten. Bilisten menar på att cyklisten skickat ut sin cykel framför bilen i korsningen. Polisen utreder nu vem som talat sanning.
En bensinpump på OKQ8 vid Bredasten har blivit påkörd av en bil. Pumpen fick plåtskador och polisen vill nu veta vem som orsakade dessa.
En damcykel stals mellan den 22 och 24 juni på Trädgatan i Värnamo. Cykeln är värderad till  2 000 kronor.
I Rydaholm har en anmälan om ett bedrägeriförsök inkommit till polisen. En person uppger att hans personuppgifter har använts för att beställa en telefon från Telia.
En yngre kvinna i Värnamo har polisanmält son mor. Orsaken ska enligt den unga kvinnan vara att modern utsatt henne för förtal.
En kvinna i 60-årsålder som bor i Forsheda har polisanmält ett bedrägeri. Någon ska ha använt hennes personuppgifter för att beställa ett mobilabonnemang. Kvinnan har också fått en faktura på 298 kronor.
Den 26 juni stoppade polisen en bil som kom körande på 151:an. Föraren var en 20-årig man från Värnamo. Mannen saknade körkort och är nu misstänkt för olovlig körning.
Mellan den 25 och 26 juni har en husvagn stulits i Ulås. Husvagnen är av märket Kabe Smaragd.
En cyklist fick närkontakt med en bilist på Västbovägen den 25 juni. Vid kollisionen skadade sig cykllisten så pass att han fick föras till sjukhuset. Bilisten klarade sig utan skador medans bilen fick plåt- och lackskador i fronten.

Taggar

Dela