Nyheter

Polisnytt i korthet

Polisnytt i korthet

Nyheter En kvinna i Värnamo har gjort en polisanmälan om ett ofredande.

Kvinnan uppger för polisen att hon under en längre period blivit förföljd av en man. Kvinnan  har också givit ett signalement till polisen på den misstänkte.

Från Bor kommer en anmälan om identitetsstöld. En kvinna i 40-års åldern uppger i en anmälan att någon köpt ett mobiltelefon och skaffat ett abonnemang i kvinnans namn. Händelsen ska ha inträffat redan i början på juni och uppdagades när kvinnan nu fått påstötning att betala till teleföretaget.

En anmälan om smygfotografering har inlämnats till polisen. En flicka som är under 18 år uppger att en namngiven person ska ha fotograferat flickan genom fönstret till bostaden. Fotograferingen ska ha varit omfattande, då det enligt anmälan har fotograferats genom flera olika fönster i bostaden.

7 000 kronor. Så mycket blev en kvinna av med i förrgår när hon miste sin plånbok. Det var på Storgatsbacken som kvinnan, en dam i 60-års åldern,  upptäckte att att hennes plånbok var borta.

På Brändögatan har ett källarförråd brutits upp. Ur förrådet har det sedan stulits bland annat skor, byxor och leksaker.

Dela