Nyheter

Senaste polisnotiserna

Senaste polisnotiserna

Nyheter En person har polisanmält att hans plånbok har blivit stulen.

Personen i fråga bor på ett kommunalt boende i Värnamo. Plånboken ska ha försvunnit under perioden onsdag till söndagen förra veckan. Men plånboken försvann också en mindre summa pengar.
Ett uthus på Baldersgatan i Värnamo har haft påhälsning av tjuvar. Stölden upptäcktes under måndagen. bland annat så har en del verktyg och fiskeutrustning försvunnit.
Tidigt på lördagsmorgonen stals en bil i Värnamo. Det handlar om en Volvo. Bilägaren hade lagt i från sig bilnycklarna på en fest. Där hade sedan någon av festdeltagarna tagit nycklarna och kört från festen med bilen.
En grov stöld har polisanmälts i Värnamo. Någon har brutit sig in i en bostad. Detta har skett genom att ett källarfönster forcerats. Bland det stulna finns bland annat teknikprodukter och nycklar.
En bärgningsbil i Värnamo har utsatts för inbrott. Någon gång mellan fredagen och lördagen bröt sig någon in i fordonet och stal bland annat olika verktyg.
I går eftermiddag stoppade polisen en bil på 151:an, utanför Värnamo. När föraren, en man i 20-års åldern, skulle visa upp sitt körkort så blev det problem. Polisen kunde nämligen att körkortet var falskt. Polisen har dock kunnat identifierat föraren och han är släppt efter förhör.

Dela