3–3 för Rydaholm mot Sölvesborg

Sport Det blev 3–3 på Kungshall i mötet Rydaholm - Sölvesborg.

– Det gör ont att vi tappade på tilläggstid, säger hemmatränaren Ilija Dobric.

Han var närda med spelet men inte med domarens insats eller att Rydaholm lite oförtjänt fick släppa ifrån sig två poäng. Seger hade betytt delad serieledning. Nu är man trea men har häng på de två lagen framför.

Haris Kolaric gjorde 1–0 redan efter tre minuter. Har var också den som gjorde 2–1 som verkade bli slutresultat. Men så hände allt från minut 87 fram till och med tredje och sista tilläggsminuten.

Efter 87 minuter kom kvitteringen:
– På en mycket tveksamt dömd straff, inflikar hemmatränaren.

Rydaholm fick därpå något som man trodde var ett segermål när Pierre Rosberg gjorde 3–2 med 90 minuter spelat.

Så kom då kvitteringen på en frispark som Ilija Dobric inte heller var nöjd med. Bollen i mål och sedan blåstes matchen av.

– Båda lagen var bra men jag tycker att vi hade fler målchanser och var något bättre även spelmässigt, påpekar hemmatränaren.

Nermin Usanovic, Haris Kolaric och  Minhtan Nguyen får extra plus i ett starkt hemmalag.

Det var en eftermiddag och nästan klang- och jubelföreställning för Rydaholm. 3–3 innebär dock att laget fortfarande är med i hetluften.

– Vi ska slåss för en topplacering, avslutar tränaren.

I nästa match är det derby hemma mot Alvesta. Matchen därpå spelas borta mot serieledande Älmhult.

Text: Per Bunnstad