Jobb

Ledigt jobb hos Skanska

Ledigt jobb hos Skanska

Jobb Skanska i Jönköping söker en eltekniker Skanska Maskin är ett uthyrningsbolag som förutom att hyra ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder.

Vi hjälper även till att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt. Skanska Maskin är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar över hela Sverige.

Skanska Maskin söker serviceinriktad El-tekniker till Jönköping

Vi söker nu en strukturerad och serviceinriktad tekniker/reparatör. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med lång erfarenhet och stort kontaktnät inom Skanska Maskin Väst verksamhetsområde. Som tekniker/reparatör arbetar du både självständigt och i grupp där du kommer att utföra service och reparationer av maskiner för våra interna och externa kunder, såväl inne på verkstaden som ute hos kund.

I rollen ingår bland annat:

• Service och reparation av alla förekommande entreprenadmaskiner
• Service och reparation av maskiner i fält och verkstad
• Felsökning och teknisk support

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet från branschen och att du har en god kännedom om produktmärken inom området så som ex. byggmaskiner, handhållna elverktyg. Alla gör allt, men med viss indelning på ansvar för olika produktgrupper.

Du bör ha en utbildning med teknisk inriktning eller dylik förvärvad kunskap genom erfarenhet. Du ska ha ett gott mekaniskt handlag och gärna goda kunskaper inom hydraulik och fordonselektronik. El-behörighet (BB1/BB2/Automation) är ett krav.

Du är service- och lösningsorienterad med ett starkt driv. Du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder då viss tid kommer spenderas ute på fältet. Du är ett ansikte för Skanska och lever efter Skanskas sätt att vara. Vidare är du strukturerad, noggrann och ordningsam. Du gör gärna det lilla extra för att göra våra kunder nöjda.

B-Körkort krävs i tjänsten. BE-är meriterande.

17 personer jobbar idag i Jönköping, som tillhör region väst. Dit hör även Göteborg, Halmstad, Trollhättan och Skövde. Kundcenterchef i Jönköping är Janne Abrahamsson och Servicechef är Håkan Palmér.

I denna rekrytering samarbetar Skanska Maskin med Flodin.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov.

Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Peter Flodin 073–325 52 33 eller via e-post peter@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

160624-160807
Välkommen med din ansökan och Läs mer!

Taggar

Dela