Nyheter

Bilstöld och skadegörelse

Bilstöld och skadegörelse

Nyheter Här följer ett urval av de senaste polisnotiserna.

På Kulltorpsvägen mellan Bredaryd och Lanna stoppades en 71-årig bilförare i fredags av polisen. Mannen, som är från trakten, visade sig då sakna körkort.
I Bredaryd har en fastighet på Storgatan blivit utsatt för skadegörelse. Någon har sprayat färg på fasaden till huset.
På Gränsgatan i Värnamo har en bil blivit utsatt för skadegörelse. Bland annat har bilens ena skärm fått en buckla. Detta hände mellan den 29 och 30 maj.
En kvinna i Värnamo har polisanmält att hon utsatts för ett bedrägeri. Någon har plockat ut 2 till 3 tusen kronor per månad från hennes konto.
Två personer i Värnamo har anmält att de utsatts för hot via internet. Målsägarna uppger att någon skrivit att ” han ska bunta ihop de avskyvärda”.
En mopedägare på Jönköpingsvägen blev förmodligen förvånad när han kom ut till sin moped i helgen. Under natten hade nämligen någon monterat bort och stulit styrkronan på mopeden.
Ett bilinbrott har skett vid Osudden. Någon har där krossat rutan till en bil. Ur bilen har sedan bland annat två datorer och några väskor stulits.
Vid kyrkogården utanför Figy har någon slagit sönder rutan och gjort inbrott i en bil. Bland annat så har en jacka och t-shirts stulits.

Dela