Nyheter

Bedrägeri och misshandel med mera

Bedrägeri och misshandel med mera

Nyheter En person har polisanmält två fakturor som utges komma från Telia.

Personen har inte beställt något från företaget och misstänker att fakturorna är falska.
I fredags påträffade polisen en bilförare på Rörstorp som uppvisade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen är född i början på 80.talet och är från trakten.
Klockan 05 den 28 maj stoppade polisen en bil på Jönköpingsvägen i Värnamo. Föraren var en 50-årig man från Gnosjö. Mannen saknade sedan tidigare körkort. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning.
En singelolycka på länsväg 127, mellan golfbanan och Värnamo har nu resulterat i en polisanmälan. Det var vid 07.30-tiden på morgonen som mannen körde i diket. Polisen uppger att föraren gjorde detta på grund av trötthet och han är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik.
I torsdags inträffade en plånboksstöld i centrala Värnamo. En äldre person blev stoppad av en man som frågade efter vägen. Efteråt kunde kvinnan konstatera att plånboken var borta och med den 300 kronor och ett Mastercard. Plånboken hittades senare i Vittsjö. En plats som kvinnan aldrig besökt.
I Havrida, utanför Bredaryd har någon stulit tre kycklingar. Dessa är av en ovanlig ras och polisanmälaren utesluter att något rovdjur ska ha varit i farten.
Vid St1 på Armaturvägen i Värnamo skedde en smitningsolycka i fredags. Två bilar törnade emot varandra. Direkt efteråt åkte den ena bilen i hög fart från platsen. En person från Växjö är misstänkt för smitningen.

Dela