Jobb

Engagerad maskinsnickare sökes

Engagerad maskinsnickare sökes

Jobb Flodin erbjuder jobb i Tenhult.

Efterfrågan på vår kunds husbilar och husvagnar fortsätter att öka. Därför behöver vi/kunden förstärka med ytterligare maskinsnickare till deras snickerianläggning. Vi söker dig med erfarenhet eller en stark vilja till att lära dig maskinsnickeri och tillsammans bygga framtidens husbilar och husvagnar.

Arbetsuppgifter:
Du tar fram inredningsdetaljer till våra husvagnar och husbilar. Arbetet i vår maskinpark består i hantering av våra CNC-styrda maskiner. Vi arbetar även i justersågar, bordsfräsar, borr & plugg maskiner och traditionella träbearbetningsmaskiner. Arbetet är förlagt till tvåskift.

Kvalifikationer:
Du har en stark drivkraft och vilja till att ta dig fram självständigt. Det är meriterande om du har maskinvana, gärna inom justersåg, tappmaskin samt att arbeta med CNC-styrda maskiner, samt har god kunskap i ritningsläsning.

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann och kan prioritera även under press. Du stimuleras av att utvecklas och att lära nytt. Du har ett eget driv och arbetar gärna självständigt. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Flodin är ett företag med erfaren personal från Bemannings och Rekryterings branschen. Vi jobbar med lokala företag och lokal personal för att nå den bästa matchningen. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot våra mål och utvecklar oss som företag. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Anders Källberg 0733 25 52 38 eller via mail anders@flodinab.se

Peter Flodin 0733 25 52 33 eller via mail peter@flodinab.se

Vi arbetar med löpande urval.

160209–160228

LÄS MER!

Taggar

Dela