Nyheter

Polisnyheter från helgen

Polisnyheter från helgen

Nyheter Polisen i länet har haft vad de betecknar som en normal helg.

Över 500 ärenden som har resulterat i över 200 anmälningar. Här följer ett urval av dessa.

I trakten av Bredaryd stoppade polisen i fredags vid 12-tiden en personbil. Det visade sig att föraren var en 35-årig man från Skåne. Föraren saknade dessutom körkort när han körde, något som han blivit ertappad med tidigare. Hna är nu misstänkt för grov olovlig körning.
Vakter på Storgatsbacken tog natten till lördagen omhand en person. Nu har ett vittne polisanmält händelsen. Vittnet uppger att vakterna använde mer våld än vad som var nödvändigt och polisanmälde vakterna för misshandel.
I Drömminge inträffade en singelolycka natten till lördagen. En personbil hamnade då i diket. Polisen misstänker att en punktering orsakat olyckan.
En anmälan om skadegörelse på kyrkogården i Värnamo har lämnats in. Någon gång mellan den 24 januari och 5 februari ska en gravlykta ha slagits sönder på kyrkogården.
Sent på fredagskvällen, strax före midnatt så stoppade polisen en personbil på Växjövägen. Vid samtal med bilföraren uppstod misstanke om drograttfylleri. Föraren är dessutom misstänkt för brukande av narkotika.
En anmälan om skadegörelse har inkommit till polisen. Det handlar om en sommarstuga och en ladugård i Skaftarp, utanför Värnamo. Där har någon krossat rutor i båda byggnaderna. Skadegörelsen ska ha ägt rum någon gång under januari.

Dela