Sport

Golfjuniorer hyllades på Hook

Golfjuniorer hyllades på Hook

Sport Hooks Golfklubbs årsmöte lockade ett 100 tal medlemmar som samlades på Logen i konferensbyggnaden på Hooks Herrgård.

Klubbens ordförande Mats Oskarsson öppnade mötet och man valde sedan George Andersson som ordförande och Malin Levén som sekreterare för mötet.

Styrelsen och kommittéerna presenterade sina verksamhetsplaner för 2016 som kommer att bli extra händelserikt för klubben med 75-årsjubileum samt EM individuellt för damer. Verksamhetsplanerna, avgifter och budget fastställdes enligt styrelsens förslag efter en del intressanta diskussioner.

Klubbens sekreterare sedan fyra år tillbaka, Malin Levén, hade avböjt omval och i hennes ställen valdes Jan-Peter Karlsson in som sekreterare på två år. Övriga styrelseledamöter sitter kvar.

Hans Edberg informerade om förbättringsarbetet på banorna, enligt den så kallade masterplan som finns.

Priset för årets juniorer delades ut av Lena Södergren som representerar marknadssektionen. Det är tack vare klubbens samarbetspartner som klubben har möjlighet att dela ut priset som i år gick till Gaston Edberg och Emmy Daréus för deras fina prestationer under året.

Jon Molneklev presenterade upplägget inför EM nästa år och alla förstår nog att detta blir en stor händelse för klubben och en fantastisk möjlighet att få sätta Hook på golfkartan även utanför Sverige. Det behövs många funktionärer så alla som kan uppmanades att anmäla sig på funktionärslistorna redan nu.

Mats Oskarsson avslutade mötet med att avtacka Malin Levén för ett fint arbete i klubbens styrelse mellan 2012–2015.

Kvällen fortsatte med julbord för ett 90-tal medlemmar som hade anmält sig till det.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *