00 Matchen slut – 2–0 till IFK
90.00 Tre minuters tillägg
89.00 IFK har lite änglavakt just nu
87.00 IFK backar och även om det inte känns kassaskåpssäkert så näst intill.
81.00 Det böprjar osa katt nere hos Åkesson. Hemmalaget ligger på för en reducering.
80.00 Dzenis Kozica går ut – in kommer Sebastian Göransson
77.00 Skott från hemmalaget med Björn Åkesson räddar säkert
67.00 Från Aplarinken kan noteras att det står 2–1 till VGIK över Nässjö – en period spelad
65.00 IFK byter in Carlos Gaete – Victor Nilsson går ut
63.00 Lite mer defensivt av IFK som verkar spela på säkerhet
53.00 Trevande inledning av andra halvlek  från IFK. Ljungskile något bättre så här långt
Kl. 17.03 Andra halvlek har startat
46.00 Paus 2–0 till IFK och det kan inte sägas var i överkant. En av IFK:s bättre halvlekar i år
43.00 Pär Cederqvist framme men når inte bollen, annars läge för 3–0. Anfallsspelet är bättre än på länge, länge
42.00 Hemmalaget har spelat upp sig något
34.00 Dzenis Kozica nära 3–0
26.00 Hörna och mål. 2–0 genom David Engström. Tredje målet på tre matcher
22.00 Tendensen är fortfarande att IFK är bollhållare. Ljungskile har så här långt väldigt svårt att få tag på bollen. Starkt jobbat av IFK
17.00 Det är mycket  IFK just nu. Så här långt 6–2 i avslut och 1–0 i mål.
12.00 Nytt br aIFK-anfall, där var det nära 2–0
08.00 Dzenis Kozica göra 1–0 för IFK – strax efter stolpreturen
07.00 Pär Cederqvist nära 1–0 men skottet tar i stolpen
04.00 Det har redan varit ett par chanser från båda håll, senast ett skott från Issam Jebali som gick utanför
16:01 Nu är matchen igång
Vi följer matchen Ljungskile – IFK Värnamo med lite uppdateringar då och då. Matchstart är klockan 16.00